Öppna Föräldragrupper på Youtube

Öppna Föräldragrupper på Youtube

Nu har vi genomfört den första öppna Föräldragruppen i videokonferensformat. Vi vet att det finns ett behov av våra Föräldragrupper och det försvinner inte i Corona tider. 

Öppna Föräldragrupper på Youtube

Vi vet att det finns ett stort behov hos våra föräldrar av att förstå och ventilera BVC-frågor även i Coronatider. Det är inte bara formatet - att göra detta via livestreaming videokonferens som är nytt. Vi vill även gärna bjuda in andra nyblivna föräldrar i landet att vara med.

Vi kommer att genomföra en serie av ca 7-8 Föräldragrupper med olika teman. I nuläget har vi spikat tema för de två nästkommande tillfällena, se nedan. Håll utkik på vår Facebooksida eller bli automatiskt uppdaterad på när det kommer nya Föräldragrupper genom att bli prenumerant på Lillugglans Youtubekanal (länk).

 

Vi öppnar en ny Lillgglan BVC mitt i city
Vi öppnar en ny Lillgglan BVC mitt i city

Lillugglan växer och vi får nu ett tredje "Lillugglansyskon" mitt i hjärtat av Göteborg och har ingått ett samarbete med anrika Läkarhuset (Praktikertjänst) på Södra vägen. 1a september kör vi igång verksamheten!

Covid vaccinering igång
Covid vaccinering igång

Vi har väntat länge men nu äntligen är vi igång med Grupp 2. Läs vidare om hur vi önskar att du gör innan du ringer oss.

Visa fler