Seniormottagning

Nu slår vi upp dörrarna till våra nya seniromottagningar- på Ugglans Vårdcentraler i Landvetter och Fredriksdal. Där gör vi det enkelt för dig som har fyllt 75 år att komma i kontakt med vården.

Seniormottagning

Via ett eget telefonnummer till vår seniortelefon når du samma disktriktssköterska, med stor erfarenhet av andra i din ålder, varje gång du behöver boka tid eller bara få råd och stöd avseende hälso-och sjukvårdsfrågor. Skulle du behöva läkarkontakt ordnar sköterskan även detta till en läkare som också har god erfarenhet av äldrevård. 

Du får helt enkelt en egen genväg till vården, för tillgänglighet, kontinuitet och trygghet för dig och dina anhöriga. För även om vi alla vet att "75 är det nya 50", så är det skönt att känna att det finns någon som har tid om det är något man behöver kontrollera eller vill ha hjälp med. Det tycker vi att du är värd!

Hjärtligt Välkommen!

Vi öppnar en ny Lillgglan BVC mitt i city
Vi öppnar en ny Lillgglan BVC mitt i city

Lillugglan växer och vi får nu ett tredje "Lillugglansyskon" mitt i hjärtat av Göteborg och har ingått ett samarbete med anrika Läkarhuset (Praktikertjänst) på Södra vägen. 1a september kör vi igång verksamheten!

Covid vaccinering igång
Covid vaccinering igång

Vi har väntat länge men nu äntligen är vi igång med Grupp 2. Läs vidare om hur vi önskar att du gör innan du ringer oss.

Visa fler